www.mantels.nu


www.mantels.nu

Welkom op de site voor betaalbare kwaliteitsmantels, en meer …

Welkom op de site voor betaalbare kwaliteitsmantels voor oa uitvaart, bodediensten en (semi)-overheid. Wij proberen een zo goed mogelijk overzicht te geven van de mogelijkheden die bijna onuitputtelijk zijn.  Mochten er vragen zijn, neem gerust contact met ons op middels de contactpagina of 0492-660829

www.mantels.nu is onderdeel van Hoarse BV – Lagretto.

Gegevens:
Hoarse BV – Lagretto | Ambachtweg 28-30 | 5731 AG Mierlo | 0492 660 829 |  info@mantels.nu

Doel

MANTELS.nu is dé totaalleverancier van betaalbare kwaliteitsmantels. Wij leveren en ontwikkelen onder andere mantels voor de uitvaart, bodediensten en (semi)-overheid. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Mantels voor zowel dames als heren en van klassiek tot modern. De door u gewenste uitstralingen in de hoogste kwaliteit zorgen voor jarenlang draagplezier.

De stoffen die wij gebruiken zijn Europese kwaliteitsstoffen, zowel in menging (onder andere 45/55% wol/polyester – 100% wol – 90/10% wol/alpaca – altijd waterafstotend behandeld).

Wilt u nader kennismaken met ons en ons bedrijf om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op middels het contactformulier.