Ordervoortgang nav Corona - 19-03-202019-03-2020
Ook het Corona virus gaat ons treffen. De productielocatie in Hongarije is getroffen door het Corona virus en werkt deze week nog maar op halve kracht en voor volgende week is het hoogst waarschijnlijk dat ze helemaal moeten sluiten. Voor hoe lang is nog onduidelijk. Aanstaande vrijdag is het laatste transport naar Nederland en is al bepaald wat hier met mee kan gaan.

Zodra er meer duidelijkheid is over de voortgang ga ik u hier verder over mededelen. We proberen zoveel en zo snel mogelijk relevante informatie op onze nieuwspagina van onze website te plaatsen.  

 In Nederland worden de orders vooralsnog wel voorbereid en gesneden, maar een (hernieuwde) levertijd kan pas afgegeven/bekeken worden nadat we weer volledig opgestart zijn in Hongarije en zicht hebben op de productietijden met daaraan verbonden levertijden. Maatname's en aflevermomenten worden verplaatst. Het is onmogelijk om de gevraagde afstand van 1,5 meter van elkaar te blijven en we willen niet u (en ons) in onnodig gevaar brengen.

Wij hopen op uw begrip